شربت ریواس
شربت ریواس
شربت ریواس
مناسب فصل بهار و ماه مبارک رمضان
❇️مواد اولیه :
ریواس 1 کیلو
شکر 1 کیلو
طرز تهیه:
1-ابتدا ریواس ها را کاملا با آب شسته و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن را کاملا از پوسته ی خارجی جدا کنید.
2-مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتی متری برش بزنید.
3- ریواس های خرد شده را د ر ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
4-شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا ریواس ها به شکر آغشته شوند.
5-این مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را به هم بزنید تا شکر کاملا به شیره و شهد تبدیل شود
6-بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید.
منبع: دکتر آسیه جوکار، متخصص طب ایرانی
جمع آوری مطلب توسط
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
لینک سایت انجمن(روی لینک کلیک کنید) https://www.itma.ir/branches/%DA%A۹%D۸%A۷%D۸%B۴%D۸%A۷%D۹%۸۶
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان