انبه
انبه
انبه
با طبیعتی گرم خوش آب و رنگ با عطر و طعم بینظیر، میوهای مورد توجه بانوان با سابقه بیماریهای کیستیک تخمدان است.
انبه با بافت نرم و نارنجی رسیده سرشار از ویتامین آ است که برای شادابی پوست و مو و حفظ کلاژن ضروری است.
این میوه خوش طعم، ویتامین ث قابلتوجهی دارد پس از بدن در برابر تشکیل سلولهای بدخیم محافظت میکند. فیبر زیاد و آنتی اکسیدان موجود در انبه همراه کاروتنوییدهای ناشی از رنگ زرد این میوه خاصیت ضد سرطانی آن را افزوده، درمان یبوست نیز هست. این فیبرهای نارنجی در کنار پتاسیم و ویتامین، فرد را در برابر بیماریهای قلبی، بیمه میکند. همچنین پتاسیم آن طبق رسم میوههای پر پتاسیم در تعدیل فشار خون بسیار ارزشمند است.
جالب توجه است که فیبر فراوان انبه منجر میشود که افزایش قند ناشی از میل نمودن آن کمتر خودش را نشان دهد. بنابراین میوه خوبی برای مبتلایان به دیابت محسوب میشود. انبه حاوی ویتامین کا قابل توجه است این ویتامین برای سلامت استخوانها و سلامت انعقاد خون موثر است. میوهی زرد و نازنین و پر فایدهای است!؟
شما شیر انبه درست می کنید!؟ ترشی انبه چطور!؟ در بهبودی کیفیت تخمک، و تنظیم کارکرد تخمدان مصرف انبه توصیه میشود!
جمع آوری مطالب توسط سرکار خانم تکباش
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان