برخی از تدابیر فصل بهار
برخی از تدابیر فصل بهار
در فصل بهار موادی که در زمستان درهم فشرده شده اند منبسط شده، به حرکت در می آیند.
به همین دلیل:تدبیر صحیح آن است که میزان مواد و اخلاط اضافی بدن را باکاهش مصرف غذا و استفاده از غذاهای لطیف و یا انجام استفراغاتی مانند قی و فصد و یا اسهال ،بسته به عادت فرد وغلبه خلط خاص ،کاهش دهند. همچنین لازم است در این فصل از مصرف غذاهای گرم وخشک،حرکت زیاد، استحمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی زیاد خود داری کنند. استفاده از شربت لیمو، آلبالو،سکنجبین و افزودن زرشک،سماق و انار به غذاها توصیه می گردد.
برگرفته از کتاب مروری بر کلیات طب سنتی دکتر محسن ناصری
جمع آوری مطالب توسط سرکار خانم عطیه معصومی
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان