سمنو
سمنو
سین مثل سمنو
مزاج سمنو گرم و تر و به سمت اعتدال نزدیک است.
مصرف سمنو برای همه مزاج ها، مخصوصا خشک مزاجان توصیه می شود اما دارندگان مزاج گرم و تر نباید در مصرف آن زیاده روی کنند. برای تهیه سمنو باید از گندمی استفاده شود که دانه آن متوسط رو به درشت، رنگ آن مایل به زرد و بدون آفت باشد.
از آنجایی که سمنو، از شیره جوانه گندم و آرد، پخته و تهیه می شود غذایی سهل الهضم با کمترین دفعیات است و یک وعده غذایی کامل محسوب می شود
به دلیل آنکه ارزش غذایی آن نسبت به برنج و سایر حبوبات زیادتر است برای رشد کودکان و نوجوانان یا برای مصرف در دوران نقاهت بیماری، بهترین غذا محسوب می شود مصرف زیاده از حد آن برای مبتلایان به دیابت واضافه_وزن توصیه نمی شود.
دکتر سید مهدی میر غضنفری
جمع آوری مطالب توسط سرکار خانم دکتر_مرضیه_اخباری
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان