شربت گل سرخ
شربت گل سرخ
خواص شربت_گل_سرخ:
خنک کننده بدن
کاهش تب های صفراوی و دموی
تقویت کننده معده
کاهش تشنگی
مسهل صفرا (در صورت مصرف با سکنجبین و یخ) طرز تهیه شربت گل سرخ:
دو پیمانه برگ گلسرخ تازه را در ده پیمانه آب جوش بجوشانید تا پخته شود و رنگش را از دست بدهد.
آن را بفشارید و بار دیگر در همین آب، دو پیمانه گل دیگر بریزید و بپزید و از آب بیرون آورده و بفشارید.
دو پیمانه عسل را به این آب اضافه کرده و بجوشانید و به قوام بیاورید. (می توانید به جای عسل از شکر استفاده کنید)
منبع: کتاب کشکول غذاها و شربت های طب ایرانی نوشته دکتر سلیمانیان
جمع آوری مطالب توسط خانم ریحانه اخوان
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان