شربت گل سرخ

شربت گل سرخ

خواص شربت_گل_سرخ:

خنک کننده بدن

کاهش تب های صفراوی و دموی

تقویت کننده معده

کاهش تشنگی

ملین

مسهل صفرا (در صورت مصرف با سکنجبین و یخ) طرز تهیه شربت گل سرخ:

دو پیمانه برگ گلسرخ تازه را در ده پیمانه آب جوش بجوشانید تا پخته شود و رنگش را از دست بدهد.

آن را بفشارید و بار دیگر در همین آب، دو پیمانه گل دیگر بریزید و بپزید و از آب بیرون آورده و بفشارید.

دو پیمانه عسل را به این آب اضافه کرده و بجوشانید و به قوام بیاورید. (می توانید به جای عسل از شکر استفاده کنید)

منبع: کتاب کشکول غذاها و شربت های طب ایرانی نوشته دکتر سلیمانیان

جمع آوری مطالب توسط خانم ریحانه اخوان

 

ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:  

کانال انجمن در تلگرام (روی لینک  کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf  

کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan

پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/  

کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan

پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:

kashanitma@gmail.com

kashanitma@chmail.ir  

 

شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶  

 

آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان

 

 

ادمین