ممنوعیت های مصرف زردآلو

ممنوعیت های مصرف زردآلو

ممنوعیت های مصرف زردآلو!

زردآلو خواص بسیاری مانند ملین بودن ، کاهنده فشار خون ، بر طرف کننده التهاب بدن و ... دارد ولی نباید از ضررهای احتمالی آن هم غافل شد.

هرگز زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید.

زردآلوی کال، دارای مقادیر قابل توجهی اگزالات بوده و بهتر است افراد با سابقه سنگ کلیه در مصرف آن احتیاط کنند.

همچنین زردآلوي نرسيده براي معده ضرر دارد مخصوصاً كساني كه زخم معده و يا اثني عشر دارند.

زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است، بنابراین اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاده روی در خوردن آن احتراز کنند.

مصرف برگه زردالو یا قیسی هایی که در سطح صنعتی تهیه می شوند حاوی دی اکسید گوگرد بوده و مصرف آن به ویژه برای بیماران مبتلا به آسم مضر است.

این میوه را هنگام ناشتا وبا معده خالی نخورید، زیرا سبب دل پیچه مى شود.

هرگز زردآلو را بعد از غذاهای سنگین نخورید.

بهترين زمان مصرف زردآلو وقتی است كه 2 ساعت از غذا گذشته باشد.

مطلب از دانشکده طب سنتی شهید بهشتی تهران

. جمع آوری مطالب توسط جناب آقای دکتر_سعید_محسنی

 

ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:  

کانال انجمن در تلگرام (روی لینک  کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf  

کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan

پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/  

کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan

پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:

kashanitma@gmail.com

kashanitma@chmail.ir  

 

شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶  

 

آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ادمین