خواص انار
خواص انار
مزاج انار سرد و تر است، البته اگر انار خیلی ترش باشد به سردی و خشکی متمایل میشود.
بهترین نوع انار اینست که کاملا رسیده بوده،دانههای بزرگ داشته باشد و هسته وسط دانه کوچک باشد،نه بزرگ و خیلی سفت. انار باید تازه و شیرین یا ملس باشد.
اگر دانههای انار همراه با مقداری پردهها یا پیه بینابین دانه هاخورده شود قابضیت آن افزایش مییابد. اگر آب دانه های همراه با پیه گرفته شود نیز قابض است.
انار مدر است و خوردن آن،دو سه ساعت بعد از غذا، در گرممزاجان کمک به تخلیه معده و هضم میکند.
طبیعتا انار ترش برای افراد با مزاج سرد باید با احتیاط مصرف شود.مي توان آب انار را همراه شکر سرخ قوام آورد (شربت انار) يا اينكه روی حرارت غیرمستقیم (کتری در حال جوش)تغلیظ نمود (رب انار شیرین) تا برای افراد با مزاج سرد نیز مناسب شود.
منبع: کانال تلگرام رسمی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
جمع آوری مطالب توسط جناب آقای دکتر ابوالفضل حکیم الهی
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان