شربت به و لیمو

شربت به و لیمو

 

شربت به و لیمو :

خواص جهت تقویت دستگاه گوارش نوشیدنی مناسبی است. -

در تابستان تشنگی و عطش را فرومی‌نشاند.

روش تهیه: برای ساخت آن،بایستی آب به شیرین دو برابر،آب‌لیمو ترش یک برابر و شکر یک ونیم برابر را به قوام بیاورند.

برای تهیه "آب به" ،"به" را از دانه و پوست پاک‌کرده ،قطعه‌قطعه نمایند ودوبرابر آن آب اضافه کنند،با حرارت ملایم بجوشانند تا به نصف برسد.

سپس آن را صاف کنند"آب به " آماده است

. برگرفته از کتاب حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی ایران( آقای دکتر محسن ناصری)

جمع آوری مطالب توسط جناب آقای دکتر_سید_پیمان_خامه_چی

 

ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:  

کانال انجمن در تلگرام (روی لینک  کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan  

کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf  

کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan

پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/  

کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan

پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:

kashanitma@gmail.com

kashanitma@chmail.ir  

 

شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶  

 

آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان

ادمین