شربت به و لیمو
شربت به و لیمو
خواص جهت تقویت دستگاه گوارش نوشیدنی مناسبی است. -
در تابستان تشنگی و عطش را فرومینشاند.
روش تهیه: برای ساخت آن،بایستی آب به شیرین دو برابر،آبلیمو ترش یک برابر و شکر یک ونیم برابر را به قوام بیاورند.
برای تهیه "آب به" ،"به" را از دانه و پوست پاککرده ،قطعهقطعه نمایند ودوبرابر آن آب اضافه کنند،با حرارت ملایم بجوشانند تا به نصف برسد.
سپس آن را صاف کنند"آب به " آماده است
. برگرفته از کتاب حفظ سلامتی از دیدگاه طب سنتی ایران( آقای دکتر محسن ناصری)
جمع آوری مطالب توسط جناب آقای دکتر_سید_پیمان_خامه_چی
ارتباط با ما از طریق فضاهای مجازی زیر:
کانال انجمن در تلگرام (روی لینک کلیک کنید) https://t.me/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در ایتا (روی لینک کلیک کنید) https://eitaa.com/persianmedicine_kashan
کانال انجمن در واتس آپ (روی لینک کلیک کنید) https://chat.whatsapp.com/Fuqx۷euVJm۹۲OdZEA۶IHcf
کانال انجمن در روبیکا (روی لینک کلیک کنید)https://rubika.ir/persianmedicine_kashan
پیج اینستاگرام انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.instagram.com/persianmedicine.kashan/
کانال آپارات انجمن (روی لینک کلیک کنید) https://www.aparat.com/persianmedicine_kashan
پست الکترونیک (ایمیل) انجمن:
شماره تماس انجمن و ارتباط با ادمین کانال ها: ۰۹۹۱۳۱۶۵۱۱۶
آدرس: کاشان، میدان شورا، ابتدای بلوار شهیدان ستوده، جنب مرکز جامع سلامت مادر، مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی کاشان