نکات طلایی طب ایرانی برای پیاده روی اربعین

نکات طلایی طب ایرانی برای پیاده روی اربعین

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب ایرانی دانشگاه، دکتر"محبوبه رئیس زاده" گفت: برای حمل وسایل سفر از کوله پشتی استفاده کنید و از بردن وسایل غیرضروری که موجب سنگینی کوله پشتی می شود خودداری کنید.

 

 

وی ادامه داد: استفاده از لباس نخی گشاد و کفش طبی می تواند پیاده روی را برای شما راحت تر کند، همچنین از عینک آفتابی، کلاه نقاب دار و پارچه بزرگ و نازک برای پوشاندن سرو صورت در ساعاتی که آفتاب مستقیم وجود دارد استفاده کنید.

 

 

این عضو هیات علمی تاکید کرد: در صورتی که از داروی خاصی استفاده می کنید حتما به تعداد کافی از داروی مصرفی خود به همراه داشته باشید.

 

 

رئیس زاده همچنین تدابیری را برای مقابله با گرمازدگی در طول مسیر بیان کرد و گفت: مقداری از دانه های خاکشیر، بالنگو و تخم شربتی را به همراه داشته باشید و در صورت بروز کمبود آب و گرمازدگی با آنها شربت خنک درست کرده و میل کنید.

 

 

این متخصص داروسازی سنتی برای مصرف میان وعده هم گفت: مصرف مغزهای گیاهی مثل پسته، بادام و گردو به همراه مویز و کشمش می تواند میان وعده خوبی در زمان پیاده روی باشد.

 

وی توصیه کرد: از مصرف زیاد چای های پررنگ، قهوه، شربت های خیلی شیرین و آبمیوه های مصنوعی در طول مسیر پیاده روی پرهیز کنید.

 

 

وی افزود: مصرف غذاهای چرب، سرخ کردنی، پر ادویه و شور را در روزهای پیاده روی محدود کنید و بیشتر از غذاهای مقوی حاوی ترکیبات پروتئینی استفاده کنید همچنین از پیاده روی حین پری معده خودداری نمایید.

 

 

این عضو هیات علمی برای مصرف آب آشامیدنی گفت: از آب های بسته بندی که در طول مسیر وجود دارد برای رفع تشنگی استفاده کنید و در صورتی که احساس می کنید این آب با شما سازگار نیست با افزودن مقداری سرکه این مشکل را برطرف کنید.

 

 

وی راهکارهایی را هم برای رفع عطش بیان کرد و گفت: مصرف خوراکی هایی مانند دوغ، آلوبخارا، تمر هندی و قره قروط می تواند از عطش شما حین پیاده روی بکاهد.

 

محبوبه رئیس زاده توصیه هایی را برای رفع خستگی  عنوان کرد و گفت: برای رفع خستگی شب ها قبل از خواب پاها را تا زانو شستشو داده و سپس با روغن های گیاهی مانند روغن بابونه، سیاهدانه و یا هر روغنی که در دسترس دارید ماساژ بدهید.

 

 

وی همچنین توصیه دیگری برای زائرین کرد و گفت: در صورت بروز تاول در پاها بهتر است که ابتدا با یک سوزن استریل تاول باز شود و سپس بر روی آن مقداری پودر گلنار پاشیده شود و از کندن پوست تاول که منجر به بروز زخم در پا می شود اجتناب کنید.

 

 

این متخصص داروسازی سنتی توصیه هایی را هم برای پیشگیری از سرماخوردگی در سفر اربعین بیان کرد و گفت: در زمانهایی که بدن عرق کرده است به یکباره در مجاورت هوای سرد قرار نگیرد و از نوشیدن آب یخ پرهیز کنید چرا که می تواند منجر به بروز سرماخوردگی شود.

 

 

وی افزود: در صورت ابتلا به سرماخوردگی مصرف آبلیمو و عسل و دمنوش ترکیبات گیاهی مانند شاه تره، عناب، سپستان، آویشن و ... می تواند به بهبود سریعتر علائم سرماخوردگی کمک کند

ادمین