مشاهده ی مثبت سلامتی

نکاتی درباره مصرف زولبیا و بامیه

007.jpg



1-زولبیا و بامیه اگر با روغن خوب به مدت کافی تفت داده شده باشد و از آرد خوب در آن استفاده شده باشد و فرد دریافت بیش از حد کالری از طریق قند و شکر مستقیم نداشته باشد, شیرینی بسیار خوبی است.

2-زولبیا و بامیه در طب سنتی برای سالمندان توصیه شده است البته به شرط آنکه با روغن خوب و مواد اولیه مناسب تهیه شده باشد البته زولبیا و بامیه خانگی برای این افراد مناسب است.

3-اگر قرار باشد همراه با افطار یا  سحری حجم زیادی زولبیا و بامیه که سرشار از کربوهیدرات,  چربی و قند است وارد بدن شود, به بدن ضرر وارد می‌کند و نخستین عارضه آن هم  چاقی و مشکلات خونی و عروقی است که برای فرد ایجاد می‌شود.


دکتر حسین رضایی زاده ( متخصص طب سنتی ایرانی)

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.