مشاهده ی مثبت سلامتی

نارنج ؛ ترش ولی کم ضرر!

009.jpg



 طبق اصول طب ایرانی تمامی ترش‌مزه‌ها به اعصاب ضرر می‌رسانند ولی از بین ترش‌مزه‌ها نارنج، کمترین ضرر را برای اعصاب دارد. زیرا در آب نارنج ماده‌ای صمغی و لعابی وجود دارد که آن را در بین مرکبات ممتاز کرده است. به علت همین مواد است که ترشی آن برای عصب‌ها ضرر کمتری دارد و برای سرفه و درد سینه مفید است.

 اگر آب نارنج را با عسل مخلوط و میل کنید از زیان آن خواهد کاست.

 اگر مبتلا به درد سینه و سرفه گرم هستید یک عدد نارنج را از میان دو قسمت کنید. سپس کمی نبات کوبیده و کمی نشاسته روی آن بپاشید. بعد آن را روی آتش بگذارید تا یکی دو جوش بزند و بعدآن را به صورت مکیدنی میل کنید.

 از خلال پوست نارنج می‌توان مانند خلال پوست پرتقال مربا تهیه کرد و هم با خیساندن آن در سرکه ترشی ساخت.

 مربا و ترشی پوست آن تقویت‌کننده معده است.

 مصرف حدود ۴ گرم از پوست خشک نارنج برطرف‌کننده حالت تهوع و استفراغ است. همچنین باعث خارج شدن انگل‌های دستگاه گوارش می‌شود.


 اگر نارنج را به صورت کامل و با حرارت کم و به همراه کمی آب پخته تا اجزایش از هم جدا شود و سپس آن را بر روی پوست و مو خود بمالید متوجه خواهید شد که یک نرم‌کننده بسیار مفید برای پوست و موی تان پیدا کرده‌اید. همچنین این مخلوط در رفع خارش‌های پوستی نیز مؤثر است.

  دکتر منیره سید هاشمی (متخصص طب سنتی ایران)

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.