مشاهده ی مثبت سلامتی

کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان

9-7.jpg



 کامبوجا نوعی چای بومی چینی بوده که به دلیل داشتن اسید استیک طعمی شبیه به سرکه سیب ترش و شیرین دارد.

 این نوشیدنی گازدار سرشار از پروبیوتیک بوده و ‌با چای، قند، قارچ و باکتری های تخمیر شده تهیه می شود.

 کامبوجا غنی از آنتی اکسیدان های متعدد بوده، انرژی زا می باشد و در تسکین درد، پیشگیری از سرطان ها، سم زدایی بدن، ،بهبود وضعیت گوارشی، تقویت سیستم ایمنی،تنظیم قندخون،چربی سوزی، کاهش وزن و لاغری نقش دارد.

 موارد احتیاط مصرف:

 افرادی که دچار سردی مزاج هستند بهتره در کنار مصرف کامبوجا از دارچین ، زنجبیل یا سایر گیاهان دارویی گرم استفاده کنند.

 کامبوجا به علت داشتن خاصیت اسیدی ،بهتر است در افرادی که دچار رفلاکس اسید معده هستند،کمتر مصرف شود و یا به صورت ناشتا میل نشود.

 دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ايراني)

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.