خورش چنگل

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :
چغندر 500 گرم
مغز گردو 300 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
سیر یک بوته کوچک
رب انار 5 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری
مواد لازم برای خاگینه :
تخم مرغ 2 عدد
شیر 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
چغندر را پوست کنده و خرد کنید و بپزید و پس از پخت چرخ کنید. سیر، پیازداغ و مغز گردو را نیز چرخ کنید. رب انار را هم در آب لبو حل کنید و مخلوط گردو، لبو، پیازداغ و سیر چرخ شده را به آب لبو و رب انار اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. چند بار یک قاشق آب سرد به خورش اضافه کنید تا گردو، روغن بیندازد. بعد از آن که خورش جا افتاد و آماده شد می توانید از تخم مرغ نیمرو و یا خاگینه با مدل های مختلف برای تزیین این خورش استفاده کرده و با چلو سرو کنید.
این خورش را بدون تخم مرغ نیز می توان پخت.
منبع: تندرستان
اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.