مشاهده ی مثبت سلامتی

خورش چنگل

57f266cea8a626.498304141475503822.jpg

 مواد لازم برای 6 تا 8 نفر :


چغندر 500 گرم


مغز گردو 300 گرم


پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری


سیر یک بوته کوچک


رب انار 5 قاشق سوپ خوری


نمک و فلفل به میزان لازم


روغن مایع 4 قاشق سوپ خوری


 

مواد لازم برای خاگینه :


تخم مرغ 2 عدد


شیر 2 قاشق سوپ خوری


 

طرز تهیه :


چغندر را پوست کنده و خرد کنید و بپزید و پس از پخت چرخ کنید. سیر، پیازداغ و مغز گردو را نیز چرخ کنید. رب انار را هم در آب لبو حل کنید و مخلوط گردو، لبو، پیازداغ و سیر چرخ شده را به آب لبو و رب انار اضافه کنید. نمک و فلفل خورش را اندازه کنید و روی حرارت ملایم بپزید. چند بار یک قاشق آب سرد به خورش اضافه کنید تا گردو، روغن بیندازد. بعد از آن که خورش جا افتاد و آماده شد می توانید از تخم مرغ نیمرو و یا خاگینه با مدل های مختلف برای تزیین این خورش استفاده کرده و با چلو سرو کنید.


این خورش را بدون تخم مرغ نیز می توان پخت.


منبع: تندرستان

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.