مشاهده ی مثبت سلامتی

شربت ریواس

444.jpg



مناسب فصل بهار و ماه مبارک رمضان

مواد اولیه :
ریواس 1 کیلو
شکر 1 کیلو

طرز تهیه:

1️⃣ابتدا ریواس ها را کاملا با آب شسته و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن را کاملا از پوسته ی خارجی جدا کنید.
2️⃣ مغز سفید آن را به تکه های کوچک 8 سانتی متری برش بزنید.
3️⃣ ریواس های خرد شده را د ر ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
4️⃣شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملا ریواس ها به شکر آغشته شوند.
5️⃣این مخلوط را 24 ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال ( محیط خیلی گرم نباشد) نگه دارید و هر 6 ساعت یک بار آن را به هم بزنید تا شکر کاملا به شیره و شهد تبدیل شود
6️⃣بعد از 24 ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید.

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.