مشاهده ی مثبت سلامتی

10 فرمان براي تغذيه در دوران بارداري

1111.jpg

 

 

مقدار غذای مادر باردار متوسط باشد تا به راحتی توسط گوارش هضم شود.از خوردن غذای زیاد در یک وعده و کلا پرخوری دوری کند. پرهیز از گرسنه ماندن خانم باردار مدنظر اطبای طب سنتی بوده است.

از مصرف نوشیدنی‌های الکلی، قهوه و چای پرهیز شود.

افراط در خوردن آب برای زن باردار مضر است.

عدم مصرف سرکه و موادی که طبع خیلی سرد یا خیلی گرم دارند مطرح شده است؛ توصیه می‌شود ادویه‌های تند و تلخ، زیتون خام و فلفل و دارفلفل استفاده نشوند.

مصرف گل بنفشه و خطمی در بارداری ممنوع است.

از مواد قاعده آور مثل کنجد و نخود و لوبیا به میزان زیاد استفاده نشود.

مصرف سکنجبین ساده در طب ایرانی در بارداران توصیه شده است.

غذای مناسب نان پاک و سالم و سوپ کمی چرب است، تا به‌واسطه این سوپ از یبوست پیشگیری شود.

تخم مرغ عسلی نیم بند از غذاهایی است که خون خوب تولید می‌کند و مصرف آن به این افراد توصیه می‌شود.

میوه‌های مناسب برای خانم باردار شامل موارد زیر است:

مویز

به شیرین

گلابی شیرین

سیب ترش و شیرین

انار ترش و شیرین

 

 دکتر الهام پارسا (متخصص طب ایرانی)

 

پست های هم ریشه:

اولین نفری باشید که نظر ارسال می کنید.